+47 46 77 57 49

Ringsaker / Bjørklangen

Hvor eventyret startet

Helt tilfeldig i 2017 kom vi i kontakt med Charlotte på Finn.no. "Norsk Skogkatt gis bort", det var bilde av verdens fineste lille kattunge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildet over er første vi så av Risk på Finn.no. Lite visste vi da at dette var starten på en hobby som raskt vokste på oss, og det ble vår nye livsstil. Nå lever og ånder vi for hobbyen vår. Vi bruker ekstremt mye tid, energi og ikke minst penger på kattene våre. Mange synes nok det er helt tullete, men for oss er dette livet. Det gir oss mye glede i hverdagen.

Sammen med den nye hobbyen fikk vi også et helt fantastisk vennskap med oppdretteren til Risk, Charlotte som står bak NO*Kolbykattens. Hun har også vist oss utstillingsverden, så nå reiser vi titt og ofte på utstillinger sammen. En tryggere støttespiller kunne vi ikke hatt, er det noe vi lurer på eller trenger hjelp til så stiller alltid Charlotte opp.
 

Februar 2018 fikk vi godkjent vårt stamnavn: NO*Menirt's. Historen bak stamnavnet er kort og enkel. Det er navnet til Trine baklengs, med M for etternavnet hennes. Det er personlig og unikt, slik vi ønsket. Bestod også PawPeds G1.
 

I mars 2018 flyttet NO*Kolbykattens A Dragon Is Not A Slave inn til oss på fôravtale, etter et kull var det vår tur. Vi gledet oss til å være med på hele prosessen. Søsteren til Dany hadde VSD(hull i hjertet), dessverre kom det frem høsten 2018 at enda et kullsøsken av Dany hadde helseproblemer så vi valgte å ta henne ut av avl. Hun nyter nå livet som kasterat ute i det fri, sammen med Risk.

 

Januar 2019 flytter (N) Ravnklo's Shanti inn til oss. Vi gleder oss stort! Mange spennende planer i vente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Håper du vil følge med oss videre.